مدیرعامل مجمع خیرین سلامت ری گفت: شهرستان ری با بیش از یک میلیون نفر جمعیت، ۲۸ مرکز خدمات جامع سلامت و ۶۶ پایگاه بهداشتی دارد، اما تنها دو بیمارستان فعال در آن مستقر هستند که آن هم پاسخگوی کامل نیاز درمانی مردم نیستند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از ری، مجید دلآور، مدیرعامل مجمع خیرین سلامت شهرستان ری ظهر امروز در همایش خیرین سلامت با اشاره به لزوم گسترش اقدامات سلامت محور گفت: مجمع خیرین سلامت کشور از اواخر دهه ۸۰ فعالیت خود را در سطح ملی آغاز کرد و طی این دو دهه توانسته خدمات قابل توجهی در ساخت، تجهیز و توسعه مراکز درمانی و بهداشتی در نقاط مختلف کشور ارائه دهد.
وی افزود: امروز با حضور خیرین، فعالان صنفی و اجتماعی و نیز کارآفرینان شهرستان ری، شعبه رسمی این مجمع در شهرستان ری آغاز به کار کرد تا در جهت ارتقای سلامت عمومی و حمایت از اقشار محروم و آسیبپذیر منطقه گامهای مؤثری برداشته شود.
دلآور با بیان اینکه این مجمع صرفاً یک نهاد حمایتی نیست بلکه بازوی فکری و مشورتی نظام سلامت نیز به شمار میرود، ابراز داشت: هدف از برگزاری این مراسم، تبیین برنامهها و ظرفیتهای مجمع در سطح شهرستان ری و جلب مشارکت نیروهای مردمی و خیرین در این مسیر مهم است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به نیازهای بهداشتی شهرستان ری تصریح کرد: یکی از اولویتهای مهم، شناسایی زودهنگام بیماران و ارائه خدمات کنترلی به مبتلایان بیماریهای زمینهای است؛ چراکه این کار از گسترش بیماریها جلوگیری کرده و فشار کمتری به نظام سلامت وارد میکند.
مدیرعامل مجمع خیرین سلامت شهرستان ری ادامه داد: این شهرستان با بیش از یک میلیون نفر جمعیت، ۲۸ مرکز خدمات جامع سلامت و ۶۶ پایگاه بهداشتی دارد، اما تنها دو بیمارستان فعال در آن مستقر هستند که آن هم زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی ایراناند و پاسخگوی کامل نیاز درمانی مردم نیستند.
دلآور همچنین ضمن قدردانی از تلاشهای مسئولان برای پیگیری مطالبات درمانی شهرستان گفت: امیدواریم با حمایت دولت و همت مسئولان محلی، این عقبماندگی تاریخی جبران شود.
وی در پایان گفت: امروز نیازمند مشارکت گسترده مردم، نهادها و خیرین برای ارتقای شاخصهای سلامت در شهرستان ری هستیم.
انتهای پیام/
- نویسنده: تسنیم tasnimnews