سه شنبه, ۷ اسفند , ۱۴۰۳
پ
  • شناسه خبر: 199437
  • 25 فوریه 2025 - 20:31
  • 9 بازدید
  • ۰ دیدگاه

گزارش بلومبرگ درباره تأثیرات تحریم‌های جدید آمریکا علیه نفت ایران

گزارش بلومبرگ درباره تأثیرات تحریم‌های جدید آمریکا علیه نفت ایران
گزارش بلومبرگ درباره تأثیرات تحریم‌های جدید آمریکا علیه نفت ایران

اکوایران: ایالات متحده در روز دوشنبه ۱۳ کشتی به علاوه تعدادی نهادها و افراد را هدف تحریم قرار داد که تلاشی برای بازگشت به استراتژی موسوم به «فشار حداکثری» علیه تهران است که برای کاهش درآمدهای دولت ایران طراحی شده است.

به گزارش اکوایران، تحریم‌های جدید دولت ترامپ علیه نفت ایران ممکن است باعث شود که فعالان بازار با افزایش انتقال‌های کشتی به کشتی یا خاموش کردن سیگنال‌های موقعیت‌یابی جغرافیایی برای مدت طولانی‌تر، پاسخ دهند.

به نوشته بلومبرگ، شرکت‌کنندگان بازار که نمی‌خواستند هویتشان در هنگام صحبت درباره مسائل حساس فاش شود، به بلومبرگ اعلام کردند: «آن‌ها باید این کار را انجام دهند، زیرا این محدودیت‌ها موانع را برای کسانی که به‌دنبال انتقال بشکه‌های نفت ایران به مشتریان خود هستند، افزایش داده است.»

ایالات متحده در روز دوشنبه ۱۳ کشتی به علاوه سایر نهادها و افراد را هدف قرار داد که تلاشی برای بازگشت به استراتژی موسوم به فشار حداکثری علیه تهران است که برای کاهش درآمدهای دولت ایران طراحی شده است. ایران به‌عنوان عضو اوپک سال‌هاست که با محدودیت‌ها مواجه است و دولت بایدن نیز محدودیت‌هایی اعمال کرده بود. چین واردکننده اصلی نفت ایران است و بیشتر بشکه‌های نفت ایران به پالایشگاه‌های مستقل می‌روند. 

بنجامین تانگ از S&P Global Commodities at Sea، مدعی شد: «آن‌ها به‌تدریج پیچ‌ها را محکم‌تر می‌کنند.»

شرکت‌کنندگان بازار گفتند که ممکن است انتقال‌های کشتی به کشتی که در آن محموله‌ها بین کشتی‌ها در دریا جابه‌جا می‌شوند، افزایش یابد تا منشأ بشکه‌ها بیش از گذشته پنهان بماند. این در حالی است که بنا به ادعای بلومبرگ، بنادر چین بیش از پیش نگران دیده شدن به عنوان تسهیل‌کننده این تجارت شده‌اند و یک اپراتور بندر تحت مدیریت دولت ماه گذشته میلادی از پایانه‌های خود خواست تا نفت‌کش‌های تحریم‌شده را رد کنند. 

بر اساس داده‌های کپلر و اس‌اندپی، از کشتی‌هایی که روز دوشنبه هدف قرار گرفتند، دو نفت‌کش بسیار بزرگ به‌تازگی در حالیکه در نزدیکی مالزی بودند، یک محموله را انتقال داده‌اند. تانکر Amak که یک کشتی ۲۳ ساله است، ۲ میلیون بشکه نفت خام ایران را به Ayden که در سال ۲۰۰۸ ساخته شده است، منتقل کرد. هر دو کشتی همچنان در همان منطقه هستند. 

به‌طور جداگانه، گزارش کپلر نشان می‌دهد دو نفت‌کش بسیار بزرگ دیگر که روز دوشنبه در لیست سیاه قرار گرفتند، در راه چین هستند و هر کدام بیش از ۲ میلیون بشکه نفت ایران را حمل می‌کنند.

بر اساس داده‌های رهگیری بلومبرگ، Lydia II، یک نفت‌کش بسیار بزرگ که در سال ۲۰۰۹ ساخته شد، در ۲۲ ژانویه (۳ بهمن) در نزدیکی مالزی بود، سپس این کشتی سیگنال خود را خاموش کرد و در ۲۰ فوریه (۲ اسفند) دوباره ظاهر شد. انتظار می‌رود که این کشتی در پایان ماه جاری میلادی به چین برسد. 

«فیونا»، یک نفت‌کش بسیار بزرگ که در سال ۲۰۰۸ تکمیل شد، محموله فعلی خود را در ۱۵ فوریه (۲۷ بهمن)‌ از یک نفت‌کش ناشناس دریافت کرد و باید تقریبا در پایان فوریه به چین برسد.

 

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: 0 میانگین: 0]
صدور قبض گاز ۳۴۴ میلیون تومانی برای یک مشترک تهرانی! 25 فوریه 2025

صدور قبض گاز ۳۴۴ میلیون تومانی برای یک مشترک تهرانی!

مدیر بهره‌برداری شرکت گاز استان تهران اعلام کرد که یک مشترک خانگی در زعفرانیه با مصرف ۳۳ هزار مترمکعب گاز در یک ماه، بالاترین قبض گاز سال را به مبلغ ۳۴۴ میلیون تومان دریافت کرده است.

ارزش طلای سیاه بالا رفت 25 فوریه 2025

ارزش طلای سیاه بالا رفت

قیمت نفت در معاملات روز سه‌شنبه بازار آسیا، تحت تاثیر نگرانی‌ها نسبت به احتمال محدود شدن عرضه، برای دومین روز افزایش یافت.

ناترازی های برق سال آینده رفع می‌شود؟ 25 فوریه 2025

ناترازی های برق سال آینده رفع می‌شود؟

 اکنون شبکه برق کشور در مخاطره جدی قرار گرفته است. وزیر نیرو ابتدا وعده داد با اجرای خاموشی‌های دو ساعته، ناترازی انرژی جبران می‌شود، اما رئیس‌جمهور، این محاسبات را اشتباه و غیرواقعی خواند.

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

  • 📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
    • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اقتصادژورنال منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
    • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.