یکشنبه, ۱۴ بهمن , ۱۴۰۳
پ
  • شناسه خبر: 47659
  • 06 دسامبر 2023 - 12:11
  • 200 بازدید
  • ۰ دیدگاه

پاداش صرفه‌جویی در گاز چقدر است؟

پاداش صرفه‌جویی در گاز چقدر است؟
پاداش صرفه‌جویی در گاز چقدر است؟

اکوایران: مسلم رحمانی، مدیر هماهنگی امور گازرسانی شرکت ملی گاز ایران از پاداش برای خانوارهایی که صرفه‌جویی می‌کنند، خبر داد.

به گزارش اکوایران: مسلم رحمانی، مدیر هماهنگی امور گازرسانی شرکت ملی گاز ایران در برنامه میز اقتصاد شبکه خبر از پاداش برای خانوارهایی که صرفه‌جویی می‌کنند، خبر داد.

رحمانی اظهار داشت که اگر مشترکین ۱۰ تا ۳۵ درصد نسبت به دوره مشابه سال قبل مصرف‌شان را کاهش دهند، به خصوص در پلکان‌های پایین که قیمت‌ها تغییری نکرده‌ند، نه تنها پولی پرداخت نمی‌کنند بلکه از پاداش‌هایی نیز می‌توانند بهره‌مند شوند که این امر فرصت خوبی برای مشترکین خانگی است.

او در ادامه از اجرای این طرح، از ۱۶ آذر تا ۱۵ اسفند ماه خبر داد و ادامه داد که کف قیمتی پاداش آن ۱۳ هزار تومان تا ۵۲۰ هزار تومان خواهد بود کرد که به منزله پرداخت کمتر هزینه‌های گاز خانوار است.

 

 

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: 0 میانگین: 0]
ورود رئیس جمهور به مسئله قاچاق سوخت/ راه دزدان بسته شد 02 فوریه 2025

ورود رئیس جمهور به مسئله قاچاق سوخت/ راه دزدان بسته شد

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران گفت: ما قاچاق را کتمان نمی‌کنیم و به‌دنبال کاهش آمار قاچاق هستیم؛ رئیس جمهور نیز با رویکرد حل مسئله به بحث قاچاق فرآورده در کشور ورود و تمامی ارکان جامعه را برای حل این مسئله بسیج کردند.

سرمایه‌گذاری میلیاردی در پروژه‌های انرژی خورشیدی 02 فوریه 2025

سرمایه‌گذاری میلیاردی در پروژه‌های انرژی خورشیدی

چندین کشور خاورمیانه، در پروژه‌های انرژی خورشیدی، سرمایه‌گذاری سنگینی انجام داده‌اند تا سهم انرژی تجدیدپذیر را در سبد انرژی پاک خود، افزایش دهند.

ثبت رکورد جدید مصرف گاز در ایران؛ ضرورت اجرای سیاست‌های مدیریت مصرف 02 فوریه 2025

ثبت رکورد جدید مصرف گاز در ایران؛ ضرورت اجرای سیاست‌های مدیریت مصرف

اکوایران: با کاهش دما و افزایش مصرف گاز در کشور، ناترازی انرژی به یکی از مهم‌ترین چالش‌های اقتصادی و زیرساختی تبدیل شده است. طبق گزارش شرکت ملی گاز، در روز ۱۲ بهمن ۸۷۶ میلیون مترمکعب گاز به شبکه سراسری تحویل شده که ۷۱ درصد آن در بخش خانگی، تجاری و صنایع کوچک مصرف شده است. این روند مصرفی، نه‌تنها فشار زیادی بر شبکه تأمین و توزیع وارد کرده، بلکه دولت را ناچار به اتخاذ سیاست‌هایی چون تعرفه‌گذاری پلکانی برای مدیریت مصرف کرده است. آیا این راهکار می‌تواند مانع از ادامه روند نگران‌کننده ناترازی انرژی شود؟

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

  • 📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
    • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اقتصادژورنال منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
    • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.