فرمان جنگی رهبر کره شمالی/ قوین‌ترین پاسخ در انتظار آمریکاست
فرمان جنگی رهبر کره شمالی/ قوین‌ترین پاسخ در انتظار آمریکاست

رسانه‌ها روز یکشنبه گزارش دادند که کره شمالی در جریان یک نشست مهم حزبی در پایان سال، متعهد به دادن «قوی ترین پاسخ» علیه آمریکا و متحدان آن شده است.

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایرنا، کمیته مرکزی حزب کارگران کره از دوشنبه تا جمعه به ریاست کیم جونگ اون رهبر کره شمالی تشکیل جلسه داد.

این نشست منجر به صدور قطعنامه‌ای شد که آمریکا و متحدانش را به دلیل تبدیل شدن به یک «بلوک نظامی هسته‌ای مهاجم» محکوم می کند.

این خبرگزاری کره شمالی، آمریکا را «ارتجاعی ترین» کشور در جهان معرفی و تاکید کرد که سیاست های ضد کمونیستی آن تهدیدی مستقیم برای امنیت ملی پیونگ یانگ است.

کیم خواستار اصلاح تاکتیک‌های جنگی برای مقابله با «تلاش‌های جنگی در حال تغییر دشمنان» شد و دستور افزایش مستمر ظرفیت‌های جنگی ارتش را صادر کرد.

کره شمالی همچنین از همکاری نظامی بین کره جنوبی، آمریکا و ژاپن به عنوان تشدید تنش های منطقه ای انتقاد کرد.

علاوه بر این، در طول جلسه پاک تای سونگ به عنوان نخست‌وزیر جدید کره شمالی منصوب و جایگزین کیم توک‌هون شد.

تغییر رهبری، منعکس کننده تلاش های کیم جونگ اون برای انطباق با آنچه او به عنوان تهدیدهای خارجی در حال افزایش می داند، است.

پیشتر وزارت خارجه کره شمالی در بیانیه‌ای در واکنش به بیانیه مشترک وزرای خارجه کشورهای گروه هفت، کره جنوبی، استرالیا، نیوزیلند و اتحادیه اروپا اعلام کرد که اقدامات آمریکا و متحدانش تهدیدی برای صلح جهانی است.

در بیانیه وزارت خارجه کره شمالی با اشاره به محکومیت همکاری پیونگ یانگ و مسکو از سوی ایالات متحده و متحدانش آمده است: آمریکا با همکاری متحدان خود دست به اقداماتی علیه کشورهای دیگر می‌زند که نه‌ تنها حاکمیت آن کشورهای مستقل را به شدت نقض می‌کند بلکه تهدیدی جدی است که پایه‌های صلح و امنیت جهانی را تضعیف می‌کند.

در بیانیه مشترکی که از سوی وزرای خارجه کشورهای گروه هفت، کره جنوبی، استرالیا، نیوزیلند همراه با «کایا کالاس» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا به همین مناسبت در واشنگتن منتشر شد، آمده بود که این امر عواقب جدی برای وضعیت امنیتی در اروپا ، هند و اقیانوسیه دارد.

در این بیانیه ادعایی همچنین آمده بود: ارسال موشک، گلوله‌های توپخانه و سایر تسلیحات کره شمالی به روسیه و همچنین آموزش به سربازان کره شمالی برای استفاده از سلاح‌های پیشرفته از سوی روسیه چندین قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل را نقض می‌کند و این کشورها همکاری نظامی بین مسکو و پیونگ‌یانگ را به شدت محکوم می کنند.

کشورهای مذکور همچنین در این بیانیه نگرانی عمیق خود را در مورد به ادعای آنها حمایت روسیه از برنامه‌های تسلیحاتی غیرقانونی کره شمالی از ‌جمله سلاح‌های کشتار جمعی اعلام کردند و مدعی شدند که این امر می‌تواند تنش را در شبه‌ جزیره کره افزایش دهد.

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: 0 میانگین: 0]