سرپرست دفتر آماده سازی و ارزش افزایی داراییهای سازمان خصوصیسازی گفت: شاید بتوان ۱۳ شرکت غیر بورسی را از پرتفوی سهام عدالت خارج کرد.
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اجرای طرح سهام عدالت در حالی از سال ۱۳۸۵ در کشور در حال اجراست که بخشی از سهام ۴۹ شرکت به این طرح اختصاص یافته و میان سهامداران عدالت توزیع شده است.
این در شرایطی است که از این ۴۹ شرکت، ۳۶ شرکت بورسی و فرابورسی هستند و ۱۳ شرکت دیگر در بازار سرمایه حضور ندارند.
در این خصوص حسین امیر رحیمی سرپرست دفتر آماده سازی و ارزش افزایی داراییهای سازمان خصوصیسازی گفت: ۱۳ شرکت غیر بورسی سهام در زمانی که انتقال پیدا کردند، مد نظر بود که ورود به بورس آنها عملیاتی شود ولی به سبب این که آنها در اختیار شرکتهای سرمایهگذاری استانی هستند و خود استانها باید این کار را پیش ببرند، عملا کارها و برنامهریزیهای منظمی برای آنها رخ نداده است.
این مقام مسئول در ادامه اظهار کرد: هر چند هدف ما بورسی شدن این ۱۳ شرکت سهام عدالتی است، اما آنچه که اکنون مشاهده میکنیم مسیر، مسیری نیست که به سمت بورسی شدن این ۱۳ شرکت پیش رود.
او در پاسخ به این پرسش که پس تکلیف این ۱۳ شرکت غیر بورسی سهام عدالت چه میشود؟ گفت: شاید بتوانند این ۱۳ شرکت غیر بورسی را از پرتفوی سهام عدالت خارج کنند و یا فکر دیگری برای آنها انجام دهند.
انتهای پیام/
- نویسنده: تسنیم tasnimnews