رئیس سازمان فنی و حرفه ای با اشاره به اینکه بیش از ۸۰ درصد کارفرمایان به دنبال ارتقای مهارت نیروی کار هستند گفت: یکی از دلایلی که برخی از افراد ماهر جذب واحدهای تولیدی و صنعتی نمی شوند سرکوب مزدی است.

– اخبار اقتصادی –

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم؛ غلامحسین محمدی؛ رئیس سازمان فنی و حرفه ای در نشست خبری با خبرنگاران با اشاره اینکه اهمیت آموزش های مهارتی گفت: تا سال ۲۰۲۷حدود ۴۴ درصد ازمهارت های کلیدی نیروی کارتغییر خواهند کرد و ۶ نفر از هر ۱۰ کارگربه آموزش مهارت های جدید نیاز دارند.

وی گفت : همچنین ۴۰ درصد از مهارت های فعلی تا ۲۰۳۰منسوخ و نیازمند به روز رسانی خواهند شد.

محمدی با اشاره به اینکه از هر ۱۰کارگر حدود ۶ نفر تا قبل از سال۲۰۲۷ به افزایش مهارت و آموزش نیاز دارند ادامه داد: حدود ۴۰ درصد از مهارت های فعلی کارگران تا ۲۰۳۰ منسوخ شده است یا نیاز به بروز رسانی خواهند داشت.

رئیس سازمان فنی و حرفه ای گفت: در سال ۲۰۲۵ مهارت های برتر از نظر کارفرمایان شامل تفکر خلاق ؛ تفکر تحلیلی، تاب آوری،انعطاف پذیری،رهبری اجتماعی، هوش مصنوعی، یادگیری مادام العمر،انگیزه فردی،همدلی و سواد تکنولوژیک خواهند بود.

وی اظهار داشت: ۴۰ درصد کارفرمایانی که قصد دارند کارکنان را به دلیل کاهش تطابق ها مهارت ها کاهش دهند و ۵۰ درصد برنامه دارند کارکنان را به نقش های رو به رشد منتقل کنند.

رئیس سازمان فنی و حرفه ای بیان کرد:۸۵ درصد کارفرمایان الویت قرار دادن ارتقای مهارت نیروی کار؛ ۷۰ درصد کارفرمایان استخدام کارکنان با مهارت های جدید، ۶۳ درصد شکاف مهارتی به عنوان مانعی بزرگ برای تحول کسب وکار و ۴۰ درصد از کارفرمایان کاهش نیروی کار به دلیل عدم تطابق مهارت ها دارند.

محمدی با اشاره به مهارت متناسب با دینامیک اشتغال افزود: در بررسی تناسب مهارت با دینامیک اشتغال در طرح تکاپو بیشتر بودن عرضه نسبت به تقاضا به مقدار ۳۹ درصد و از طرفی کارایی و سازگاری نیروی آموزش دیده توسط نهادهای آموزشی کمتر از حد متوسط به ترتیب ۴۲ و ۴۸ درصد بیانگر فقر مهارتی در کشور است.

انتهای پیام/

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: 0 میانگین: 0]