سه شنبه, ۲۶ فروردین , ۱۴۰۴
پ
  • شناسه خبر: 193429
  • 08 فوریه 2025 - 23:45
  • 39 بازدید
  • ۰ دیدگاه

خبر مهم سورن برای بازار / پاییز، فصل داغ این محصول ایران خودرو شد

خبر مهم سورن برای بازار / پاییز، فصل داغ این محصول ایران خودرو شد
خبر مهم سورن برای بازار / پاییز، فصل داغ این محصول ایران خودرو شد

اکو ایران : اطلاعات منتشر شده در سایت کدال از رشد تولید سورن خبر می دهد

به گزارش اکو ایران، ایران خودرویی ها تولید گروه سورن را تا پایان دی ۱۴۰۳ به نسبت مدت مشابه سال گذشته نزدیک به ۱۰۰ درصد افزایش دادند. آبی های جاده مخصوص تا پایان اولین ماه از زمستان ۱۴۰۳ حدود حول و حوش ۹۸ هزار و ۴۰۰ دستگاه انواع سورن را در خطوط تولید خود تکمیل کردند. این خودروساز در مدت مشابه سال گذشته بیش از ۴۹ هزار و ۵۰۰ دستگاه سورن را تکمیل کردند.

افزایش تولید سورن می تواند خبر مهم این گروه خودرویی برای بازار خودرو بازار باشد. به طور معمول تیراژ تولید یکی از آیتم های اثرگذار روی قیمت بازاری خودرو محسوب می شود. هرگاه خودروسازان بتوانند جاده تولید را عریض کنند این اتفاق می تواند منجر به کاهش قیمت بازاری آن محصول شود.

بررسی قیمت بازار انواع سورن به نوعی این مساله را تایید می کند. البته در گروه سورن، مدل دوگانه سوز این خودرو با موتور EF7 به نوعی استثنا محسوب می شود. این مدل از سورن همچنان فاصله زیادی میان بازار و کارخانه را تجربه می کند. فاصله قیمتی میان بازار و کارخانه برای این محصول دوگانه سوز ایران خودرو به بیش از ۲۱۰ میلیون تومان رسیده است. این در حالیست که فاصله قیمت کارخانه و بازار سورن پلاس با موتور XU7P حول و حوش ۷۰ میلیون تومان است.

به نظر می رسد سهم بیشتر تولید خانواده سورن به سورن پلاس با موتور XU7P اختصاص یافته و همین مساله سبب شده تا اختلاف قیمت بازار و کارخانه این محصول ایران خودرو به حداقل برسد.

فاصله قیمت بازار و کارخانه مدل بنزین سوزن سورن پلاس با موتور EF7 نیز حدود ۱۹۰ میلیون تومان برآورد می شود که دلیل این میزان فاصله قیمتی را همانند مدل دوگانه سوز این محصول باید در تولید اندک سورن پلاس با موتور EF7 جست و جو کرد.

بررسی روند فصلی تولید گروه سورن طی سه فصل طی شده نشان می دهد پاییز بیشترین سهم را در تولید گروه سورن به خود اختصاص داده است.

خودروساز ساکن کیلومتر ۱۴ جاده مخصوص در سومین فصل سال در مجموع حدود ۳۶ هزار و ۴۰۰ دستگاه انواع سورن را در خطوط تولید خود تکمیل کردند این میزان تولید نزدیک به ۴۲ درصد از کل تولید سورن در سه فصل طی شده از ۱۴۰۳ را شامل می شود.

تابستان امسال با تصاحب حدود ۳۷ درصد از سهم تولید سورن در جایگاه دوم قرار گرفته است. ابی های جاده مخصوص در سه ماهه تابستان حول و حوش ۳۲ هزار دستگاه سورن تولید کردند.

الباقی سهم تولید گروه سورن نیز در بهار سال جاری اتفاق افتاده است. ایران خودرو حول و حوش ۲۰ درصد از تولید کل گروه سورن را در بهار امال رقم زدند. ایران خودرویی ها طی بهار سال جاری در مجموع بیش از ۱۹ هزار دستگاه انواع سورن را در خطوط تولید خود نهایی کردند.

باید منتظر ماند و دید ایران خودرو در سه ماهه پایانی سال می تواند رکورد تولید حدود ۳۶ هزار و ۴۰۰ دستگاه فصل پاییز را در تولید سورن بشکند یا همچنان پاییز فصل داغ تولید سورن باقی خواهد ماند.

تولید گروه سورن تا پایان دی 1403

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: 0 میانگین: 0]
خرید گیربکس اتوماتیک: ۵ ترفند طلایی برای انتخاب بهترین گیربکس 15 آوریل 2025
سون گیربکس | تعمیرگاه گیربکس اتوماتیک

خرید گیربکس اتوماتیک: ۵ ترفند طلایی برای انتخاب بهترین گیربکس

قبل از خرید گیربکس اتوماتیک، این 5 ترفند طلایی را بخوانید تا بهترین انتخاب را برای خودروی خود داشته باشید.

ایران خودرو پول لازم شد / خودروهای لاکچری بخط شدند / سوگلی ایران خودرویی ها نیامده از دسترس خارج شد 15 آوریل 2025

ایران خودرو پول لازم شد / خودروهای لاکچری بخط شدند / سوگلی ایران خودرویی ها نیامده از دسترس خارج شد

اکو ایران : جدیدترین طرح فروش آبی های جاده مخصوص در دستورکار قرار گرفت.

کدام خودروها در سال ۱۴۰۴ مشمول معاینه فنی هستند؟ 15 آوریل 2025

کدام خودروها در سال ۱۴۰۴ مشمول معاینه فنی هستند؟

با آغاز سال ۱۴۰۴، خودروهای سواری تولید داخل مدل ۱۳۹۹ و قبل از آن، و خودروهای وارداتی تولید سال ۲۰۲۰ و ماقبل، مشمول دریافت معاینه فنی شده‌اند.

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

  • 📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
    • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اقتصادژورنال منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
    • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.