جمعه, ۸ فروردین , ۱۴۰۴
گروه : طلا و ارز
پ
  • شناسه خبر: 32933
  • 12 اکتبر 2023 - 2:12
  • 262 بازدید
  • ۰ دیدگاه

پیش‌بینی دو آتیشه‌های بازار از قیمت دلار

پیش‌بینی دو آتیشه‌های بازار از قیمت دلار
پیش‌بینی دو آتیشه‌های بازار از قیمت دلار

قیمت دلار بدون حضور نرخ از بازار ارز هرات به کاهش خودش ادامه داد. قیمت دلار در روز چهارشنبه با کاهش، کانال ۵۲ هزار تومان را از دست داد و در بازار فردوسی قیمت بین ۵۱ هزار و ۴۰۰ تا ۵۱ هزار و ۸۰۰ تومان در معامله بود.  با کاهش قیمت دلار از سقف کانال […]

قیمت دلار بدون حضور نرخ از بازار ارز هرات به کاهش خودش ادامه داد. قیمت دلار در روز چهارشنبه با کاهش، کانال ۵۲ هزار تومان را از دست داد و در بازار فردوسی قیمت بین ۵۱ هزار و ۴۰۰ تا ۵۱ هزار و ۸۰۰ تومان در معامله بود. 

با کاهش قیمت دلار از سقف کانال ۵۳ هزار تومان دوباره منتهی الیه جناح کاهشی و افزایشی  وارد بازار شدند. کاهشی‌های دو آتیشه در روز چهارشنبه می‌گفتند ذخایر بانک مرکزی در حد مطلوبی قرار دارد، قیمت دلار این‌بار با کاهش، کف قبلی را هم از دست می‌دهد و  به سمت ۴۳ تا ۴۵ هزار تومان می‌رود.

افراطی‌های افزایشی‌هم معتقدند این کاهش‌ها برای گیج کردن معامله‌گران است و قیمت دلار بعد از این کاهش تا انتهای مهر و ابتدای آبان می‌تواند تا ۵۶ هزار تومان بالا برود.

جزییات بازار ارز و سکه امروز ۱۹ مهر ۱۴۰۲ را در «کف بازار» ببینید.

 

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: 0 میانگین: 0]
اولین تخمین قیمت درهم در سال جدید 27 مارس 2025

اولین تخمین قیمت درهم در سال جدید

اکوایران: کانال نرخ‌دهی درهم که از ابتدای سال ۱۴۰۴ هنوز نرخ جدید اعلام نکرده بود، روز پنجشنبه یک نرخ غیررسمی برای درهم اعلام کرد که ۲۸ هزار و ۴۶۰ تومان بود تا بتوان از آن به عنوان اولین تخمین قیمت درهم در سال جدید یاد کرد.

روند صعودی قیمت طلا در پی تشدید تنش‌های تجاری 27 مارس 2025

روند صعودی قیمت طلا در پی تشدید تنش‌های تجاری

اکوایران: قیمت جهانی طلا امروز با رشد ۰.۱ درصدی به ۳۰۲۲ دلار در هر اونس رسید، در حالی که تشدید تنش‌های تجاری پس از اعلام تعرفه‌های جدید آمریکا بر خودروهای وارداتی و پیش‌بینی کاهش نرخ بهره توسط فدرال رزرو، تقاضا برای این فلز گرانبها را افزایش داده است.

27 مارس 2025

سیگنال موزی دلار

به گزارش اکوایران، به اعتقاد برخی کارشناسان، کالاهایی مانند موز که سهم عمده آن‌ها در بازار ایران از واردات است(بیش از ۹۰ درصد) و خیلی قابلیت انبار شدن ندارند و نهایت در عرض دو هفته باید در بازار عرضه شوند، رابطه مستقیم‌تری با دلار دارند. اما در کنار دلار مطالعات اثر متقابل سایر شاخص های […]

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

  • 📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
    • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اقتصادژورنال منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
    • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.