یکشنبه, ۵ مرداد , ۱۴۰۴
پ
  • شناسه خبر: 213838
  • 09 آوریل 2025 - 21:31
  • 57 بازدید
  • ۰ دیدگاه

نفت در سراشیبی سقوط؛ طلای سیاه به کف ۴ ساله رسید

نفت در سراشیبی سقوط؛ طلای سیاه به کف ۴ ساله رسید
نفت در سراشیبی سقوط؛ طلای سیاه به کف ۴ ساله رسید

اکوایران: افزایش نگرانی‌ها از رشد اقتصادی جهان ناشی از جنگ تعرفه‌ای و اثر آن بر تقاضای جهانی نفت سبب شد قیمت جهانی نفت امروز امروز به حدود ۶۰ دلار در هر بشکه سقوط کند.

پس از عملی شدن تعرفه‌های متقابل دونالد ترامپ، از جمله عوارض ۱۰۴ درصدی بر کالاهای چینی و تشدید جنگ‌های تجاری در جهان، قیمت نفت روز چهارشنبه برای پنجمین روز متوالی کاهش یافت و به پایین‌ترین سطح خود از فوریه ۲۰۲۱ رسید.

براساس گزارشی از رویترز، معاملات آتی نفت برنت تا ساعت ۲:۱۹ دقیقه عصر به وقت تهران با کاهش ۲٫۱۰ دلاری (۳٫۳۴ درصدی) به ۶۰٫۷۲ دلار در هر بشکه رسید، در حالی‌که نفت وست تگزاس اینترمدیت با کاهش ۲٫۰۴ دلاری (۳٫۴۲ درصدی) به ۵۷٫۵۴ دلار رسید. هر دوی این شاخص‌ها پیش از جبران بخشی از زیان خود تا ۴ درصد سقوط کردند.

شاخص‌های برنت و وست تگزاس در طول پنج جلسه معاملاتی پس از آنکه دونالد ترامپ تعرفه‌های گسترده‌ای را بر عمده واردات کشور اعلام کرد، با کاهش شدید مواجه شدند، چراکه این اقدام او نگرانی‌ها درباره آسیب به رشد اقتصادی و کاهش تقاضای سوخت را برانگیخته است.

به گفته اشلی کلتی، تحلیلگر بانک سرمایه گذاری پانمور گوردون، برخی از تحلیلگران آمریکایی استدلال می‌کنند که کاخ سفید می‌خواهد قیمت نفت را به نزدیک ۵۰ دلار برساند، چراکه دولت معتقد است که صنعت نفت و گاز آمریکا می‌تواند از این دوره اختلال جان سالم بدر ببرد؛ اما این هدفی متوهمانه است که تولید آمریکا را تعطیل می‌کند و در را برای اوپک باز می‌کند تا موقعیت خود را به عنوان تولید کننده تنظیم کننده بازار پس بگیرد.

_قیمت_نفت_به_کف_4_ساله_با_افزایش_نگرانیها_از_رکود_اقتصادی_ناشی

تعرفه‌های ۱۰۴ درصدی ترامپ بر چین از روز چهارشنبه اجرایی شد؛ تعرفه‌هایی که پس از خودداری پکن از لغو تعرفه‌های تلافی‌جویانه بر کالاهای آمریکایی، ۵۰ درصد افزایش یافت. انتظار می‌رود کشورهای اتحادیه اروپا نیز روز چهارشنبه اولین اقدامات تلافی جویانه علیه ترامپ را اعلام کنند و به چین و کانادا بپیوندند.

پس از تهدید ترامپ به اعمال تعرفه ۵۰ درصدی اضافی بر کالاهای چینی، در صورتی که این کشور تعرفه تلافی جویانه ۳۴ درصدی خود را لغو نکند، پکن متعهد شد که در برابر آنچه که آن را باج خواهی ایالات متحده خواند سر فرود نیاورد.

تصمیم اوپک پلاس برای افزایش تولید از ماه می به میزان ۴۱۱ هزار بشکه در روز، که هفته گذشته اعلام شد، به افت قیمت نفت دامن زد؛ اقدامی که به گفته تحلیلگران احتمالا بازار را وارد وضعیت مازاد عرضه خواهد کرد.

گلدمن ساکس پیش‌بینی خود از شاخص برنت و وست تگزاس تا پایان ۲۰۲۵ را به ۶۲ دلار و ۵۸ دلار در هر بشکه رسانده است، در حالی‌که انتظار دارد این شاخص‌ها تا پایان سال ۲۰۲۶ به ترتیب به ۵۵ دلار و ۵۱ دلار در هر بشکه برسند.

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: 0 میانگین: 0]
27 جولای 2025

ایران در اوپک اول شد؛ افزایش ۱۴ درصدی درآمد نفتی کشور

طبق این گزارش، ایران در سال ۲۰۲۴، بیش از ۴۶ میلیارد و ۷۷۶ میلیون دلار درآمد حاصل از صادرات نفت کسب کرده که ۵ میلیارد و ۶۰۰ میلیون دلار بیشتر از سال گذشته میلادی بوده. این افزایش درآمد در حالی به دست آمده که داده‌های شرکت ردیابی کشتی‌ها ورتکسا حاکی از این است که میانگین […]

چین واردات نفت آمریکا را متوقف کرد 24 جولای 2025

چین واردات نفت آمریکا را متوقف کرد

خرید نفت آمریکا توسط چین در ماه مارس به اوج خود رسید و به ۳۲۶٫۲ میلیون دلار رسید، در حالی که واردات در ماه های آوریل و مه به ترتیب ۲۰۵۵ کاهش یافت.

وزیر انرژی آمریکا: تحریم نفت روسیه کاملا محتمل است 23 جولای 2025

وزیر انرژی آمریکا: تحریم نفت روسیه کاملا محتمل است

وزیر انرژی آمریکا با اشاره به نزدیک شدن ضرب‌الاجل تعیین شده برای موافقت روسیه با امضای توافق صلح در اوکراین، تاکید کرد در صورت عدم امضای قرارداد صلح توسط مسکو تا اوایل سپتامبر، تحریم نفت روسیه یک احتمال بسیار واقعی خواهد بود.

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

  • 📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
    • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اقتصادژورنال منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
    • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.