به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم؛ مهرداد عظیمی؛ معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش فنیوحرفهای کشور ارتقای وزن اجتماعی مهارت با تغییر نگاه جامعه، ایجاد جریان ملّی مهارتآموزی، توسعه و تضمین کیفیت آموزشهای مهارتی برای رشد اقتصادی پایدار مطابق با نیاز بازارکار و تحولات فناوری، تربیت نیروی انسانی توانمند و توسعهنگر در راستای کاهش زمان انتظار دسترسی به شغل از طریق مهارت را از راهبردها و سیاستهای این سازمان عنوان کرد.
وی با اشاره به رشد ۵۱ درصدی آموزشهای مهارتی در بخش دولتی و غیردولتی در دولت سیزدهم، اظهار داشت: سازمان آموزش فنیوحرفهای در دولت گذشته به ۲ میلیون و ۹۴۸ هزار نفر و در دولت سیزدهم به ۴ میلیون و ۴۶۷ هزار نفر آموزشهای مهارتی را ارائه کرده است.
عظیمی از رشد ۱۳۰۰ درصدی در حوزه صدور مجوز آموزشگاههای آزاد، ۶۰ درصدی در واحد پذیرنده آموزش در محیط کار واقعی، ۴۸ درصدی سنجش مهارت و صلاحیت حرفهای، ۷۲ درصدی صدور گواهینامه مهارت برای کارآموزان و ۱۱۷۰ درصدی در حوزه مسابقات آزاد، ملّی و بینالمللی مهارت در دولت سیزدهم نسبت به مدت مشابه در دولت قبل خبر داد.
وی، تصویب اساسنامه سازمان در مجلس شورای اسلامی، پس از جلسه نهایی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس برای رفع یک مورد ابهام اعلامشده توسط شورای نگهبان و مصوبشدن دو بند مختص سازمان، پیگیری و حضور در جلسات مجمع تشخیص مصلحت نظام برای اعلام عدم انطباق لایحه برنامه هفتم با سیاستهای کلی ابلاغی مقام معظم رهبری با موضوع ارتقای نظام آموزش کشور و گنجاندن آموزشهای غیررسمی(مهارتی) در کنار آموزشهای رسمی را از اقدامات اساسی انجام شده در زمان اخیر عنوان کرد.
معاون وزیر کار در پایان، رشد ۴۸ و نیم درصدی عملکرد و تحقق تعهدات سازمان بهعنوان برنامه تحولی وزارت متبوع را مرهون تلاش کارکنان ساعی و خدوم سازمان آموزش فنیو حرفهای کشور برشمرد.
انتهای پیام/
- نویسنده: تسنیم tasnimnews