خیانت شورای عالی کار به کارگران / فریاد جامعه کارگری بلند شد
خیانت شورای عالی کار به کارگران / فریاد جامعه کارگری بلند شد

نصرالله دریابیگی گفت: برای ما هر روز روز کارگر است و باید صدای مظلومیت و صدای حق ما که همان مسئله معیشت، درمان رایگان و لغو قرارداد موقت است را به گوش مسئولین برسانیم و آن ها هم به وظیفه خودشان عمل کنند.

در همایش روز جهانی کارگر(روز گذشته)، دبیر اجرایی خانه کارگران مازندران، با حضور کارگران، نمایندگان کارگران، تشکل های کارگری و کانون های بازنشستگی مازندران، همراه با برخی از مسئولین شهرستانی و استانی، در خانه کارگر شهرستان قائم شهر برگزار شد. در این همایش، تاکید بر هم افزایی و تعامل همه جانبه مسئولان و جوامع کارگری در جهت رفع مشکلات کارگران صورت گرفت.

در این مراسم نصرالله دریابیگی ضمن آرزوی سلامتی و طول عمر با عزت برای مقام معظم رهبری و مسئولین دلسوز نظام، گفت: همه کسانی که با زبانشان،با قلبشان ،با قلمشان ،با قدمشان صادقانه به حمایت از محرومان و مستضعفان و کارگران می پردازند قدردانی و تشکر می کنم .

وی بیان داشت: بی شک حمایت از جامعه کارگری به معنای تقویت پایه های اقتصادی جامعه است و باید بیش از پیش کرامت انسانی کارگران و بازنشستگان حفظ شود.

دریابیگی با بیان اینکه خود را ۴۲ سال خادم جامعه کارگری می داند گفت: ۳۴ سال در استان مازندران ستاد هفته کارگر بطور مستمر برگزار کرده ام و دغدغه ام در این دوران فقط بهبود معیشت و رفاه ،آرامش و رضایت کارگران و مطالبه به حق این قشر شریف بوده است.

دریابیگی کارگران را خط مقدم تولید و پیشرفت اقتصادی جامعه برشمرد و گفت: امروز روز کارگر محدود به مکان و زمان خاصی محدود در ایران نیست بلکه یک روز بین المللی و جهانی است .امروز روز حق گویی، حق طلبی، مطالبه گری، استیفای حقوقه حقه کارگران مظلوم دنیا است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به تحقق فرمایشات مقام معظم رهبری در راستای رفاه حال کارگران و مناسب سازی معیشت و امنیت شغلی آنان اشاره کرد و گفت: برای ما هر روز روز کارگر است و باید صدای مظلومیت و صدای حق ما که همان مسئله معیشت، درمان رایگان و لغو قرارداد موقت است را به گوش مسئولین برسانیم و آن ها هم به وظیفه خودشان عمل کنند.

تبعیض در حقوق و دستمزد، خیانت به کارگران است

دریابیگی تبعیض در دستمزد را خیانت به کارگران دانست و گفت: حقوق و دستمزد امسال براساس قانون کار نیست چرا که هم در حوزه بازنشستگان و حقوق بگیران حداقل و سایر سطوح و هم در حوزه کارگران تورم و سبد هزینه معیشت باید در حقوق آنان اعمال و لحاظ شود که همین دو مورد در مزد منطقه ای صادق است.

وی در پایان گفت: برخورد شورای عالی کار در خصوص حقوق و دستمزد امسال مورد تائید ما نبوده و نخواهد بود .

همچنین فلاح مدیر کل سازمان تامین اجتماعی مازندران مراسم بزرگداشت روز جهانی کارگر در محل تشکیلات خانه کارگر مازندران ضمن تبریک به مناسبت روز جهانی کارگر به جامعه کارگری و بازنشستگان و خدا قوت به همه تلاشگران در عرصه کار و تولید، گفت: کارگران موتور محرکه چرخه اقتصادی کشور هستند.

وی با اشاره به انتخاب شعار جهش تولید با مشارکت مردم توسط مقام معظم رهبری گفت: ۱۶ سال در شعار سال کلمه تولید را داریم که هشت سال آن بحث اقتصاد و تولید است که این ژرف نگری مقام معظم رهبری در مسأله تولید را نشان می‌دهد چرا که تولید ماحصل کار کارگران است.

فلاح تصریح کرد: سازمان تامین اجتماعی به عنوان یک سازمان بیمه گر، ضمانت‌بخش و تامین کننده آینده کارگران است.

وی ادامه داد: اگر کارگری آینده اش تامین باشد، قطعا بهره وری نیروی کار افزایش پیدا می کند و به تبع آن مواردی مانند سود کارفرما، رونق اقتصاد، ازبین رفتن بیکاری و اشتغال جدید پدیدار خواهد شد و در نهایت نتیجه اجتماعی مثبت در سطح جامعه رقم می خورد و تامین اجتماعی هم می تواند تعهدات بی منت خود به جامعه هدف را به نحو مطلوب ارائه دهد.

فلاح خدمت صادقانه به قشر شریف کارگر را از علاقه های قلبی خود برشمرد و بیان داشت: کارکنان تامین اجتماعی کار برای کارگران و بازنشستگان را یک نوع عبادت می دانند و خدمت به شما را وظیفه خود می دانیم و با همت و جدیت تمام دل به کار شما بسته ایم.

وی به برخی از قوانین که مشکلاتی برای تامین اجتماعی ایجاد کرده اشاره کرد و گفت: در حالت طبیعی تعداد بازنشستگان باید در حدود ۲ میلیون و هفتصد هزار باشد که این رقم در حال حاضر به پنج میلیون نفر بازنشسته رسیده است که از مهم ترین علل آن می توان به بازنشستگی پیش موعد، نوسازی و بازسازی صنایع اشاره کرد.

فلاح در پایان گفت: در حال حاضر نسبت بیمه شده به بازنشسته کمتر از میانگین کشوری است که رقم میانگین کشور عدد ۴/۱ است و در استان در امسال رقم ۳/۶ را داریم. علیرغم اینکه در سال گذشته بالغ بر ۶۰ هزار بازنشسته اضافه کرده ایم.

منبع:

ایلنا

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: 0 میانگین: 0]