رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود از واژگونی خودرو سواری ۴۰۵ با دو سرنشین در محور شاهرود – طرود خبر داد و گفت: در این سانحه یک کودک ۱۰ ساله دختر فوت و یک مصدوم به بیمارستان امام حسین شاهرود اعزام شده است.
زهره صالح نساج در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در شاهرود، از واژگونی خودرو سواری ۴۰۵ با دو سرنشین در محور شاهرود – طرود خبر داد و گفت: خودرو دارای دو سرنشین بوده است و دختر بچه ۱۰ ساله در این سانحه فوت و مصدوم دیگر با بالگرد هوایی به بیمارستان امام حسین شاهرود اعزام شد.
وی با تأکید بر اینکه این واژگونی در ۱۵ کیلومتری محور به سمت طرود رخ داده است، افزود: متاسفانه کودک در اثر شدت حادثه در دم فوت شده است.
هولناک است، اما آمارها از کشته شدن بیش از ۳۰ نفر در محور شاهرود – طرود که به جاده مرگ معروف شده است از اردیبهشت سال ۱۴۰۲ تاکنون حکایت دارد تا ثابت کند “هیولای خون آشام” تصادفات دست از سر مسافران این جاده بر نمیدارد.
آمار بالای سوانح منجر به فوت در جاده طرود که به جاده مرگ معروف است، نشان میدهد که سریال تصادفات محور طرود – شاهرود پایان نداشته و “بوی خون” در محور طرود – شاهرود تمام شدنی نیست.
اگر برگ برگ داستان تراژدیک تصادفات در محور شاهرود – طرود را ورق بزنیم، به آمارهای عجیب و غریبی میرسیم. در بیست و هشتم خرداد ۱۴۰۲ شاهد مرگ پنج عضو یک خانواده بودهایم و یا در شهریورماه همان سال با تصادف یک پیکان وانت و یک نیسان شاهد کشته شدن دو راننده آن بودیم.
این دردها تمامی نداشت تا در سوم تیرماه ۱۴۰۳ خبر کشته شدن دو جوان خودرو ۴۰۵ و پژو پارس در رسانهها منتشر شد. در یازدهم شهریور امسال نیز دو جوان ۳۵ ساله با تصادف خودرو پراید و یک نفر شتر کشته شدند تا دومینوی تصادفات منجر به فوت گستردهتر شود و اکنون نیز تصادف یک خودرو پیکان با یک کامیون که درست در وسط این محور بسیار باریک پارک شده بود، منجر به کشته شدن جوان ۳۰ ساله شد.
آمار نشان میدهد که در ۶ حادثه اخیر در محور طرود – شاهرود ۱۵ نفر کشته شدند تا در مجموع آمار تعداد قربانیان جاده مرگ در ۱۸ ماهه اخیر به بیش از ۳۰ نفر برسد.
کم توجهی مسئولان حوزه راه در استان سمنان به لزوم تسریع در ایمنسازی جاده طرود – شاهرود در کنار سوگواری خانوادههای داغداری که سهمشان از این جاده اطلاع به آنها و خبر جانباختن عزیزشان و البته عزاداری که شاید یک عمر زندگی را به کامشان زهر خواهد کرد، این سوال را در اذهان متبادر میسازد که چند قربانی کافی است تا مسئولان مربوط از خواب بیدار شده و به فکر تسریع در ایمنسازی جاده مرگ شوند؟
خبرگزاری تسنیم در گزارشی مفصل به ابعاد مختلف این مهم و کمکاری مدیران برای ایمنسازی جاده مرگ پرداخته است که میتوانید این گزارش را از اینـــجا بخوانید.
رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شاهرود با اشاره به اینکه مصدوم حدود یک کیلومتر را در جاده طی کرده تا بتواند با پوشش آنتندهی سانحه را گزارش دهد، عنوان کرد: این سانحه در دست بررسی بیشتر قرار دارد.
به گزارش تسنیم، محور شاهرود – طرود در دست انجام عملیات تعریض و شانهسازی و نصب دوربینهای مدار بسته کنترل سرعت در ۹ نقطه قرار دارد و کمتر از ۴۰ روز پیش بر اثر برخورد یک سواری با ماشین سنگین حمل بار یک جوان در دم فوت شده است.
انتهای پیام/۳۶۳/
- نویسنده: تسنیم tasnimnews