اختصاص ۱۵ میلیارد برای پروژه نیمه تمام ۱۹ ساله سنندج
اختصاص ۱۵ میلیارد برای پروژه نیمه تمام ۱۹ ساله سنندج

استاندار کردستان گفت: ۱۰ تا ۱۵ میلیارد تومان اعتبار لازم برای تکمیل مجموعه ورزشی ۲۲ گولان سنندج را تأمین می‌کنیم.

– اخبار استانها –

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، آرش لهونی شنبه شب در شورای عالی ورزش و ستاد ساماندهی امور جوانان استان که در استانداری کردستان برگزار شد، بر لزوم حمایت بخش خصوصی از ورزش کردستان تأکید کرد و اظهار داشت: باید شرکت‌ها و واحدهای تولیدی از محل مسئولیت‌های اجتماعی به این حوزه کمک کرده تا قهرمانان و مدال‌آوران دغدغه‌ای جز قهرمانی نداشته باشند.

وی تمرکز بر حمایت از حوزه ورزش را وظیفه بزرگی در قبال استعدادهای بی‌نظیر استان دانست و افزود: باید با برنامه در حوزه ورزش به پیش رفت. پیشنهاد می‌شود که جمعی از پیشکسوتان ورزش استان، کمیته‌ای چند نفره متشکل از رشته‌های ورزشی تشکیل داده تا اگر حمایتی قرار است انجام شود با پیشنهاد این کمیته انجام گیرد و شاهد برقراری عدالت ورزشی باشیم.

استاندار کردستان با اعلام اینکه هر شرکتی از حوزه ورزش حمایت کند، از امتیازهای مثبت استان هم برخوردار می‌شود، تصریح کرد: سیاست دولت حمایت از بخش خصوصی در ورزش است و زمینه ورود آن را نیز فراهم خواهیم کرد.

وی در بخشی دیگر از سخنان خود با اشاره به وضعیت سالن شش هزار نفری مجموعه ورزشی ۲۲ گولان سنندج که کلنگ احداث آن از سال ۸۴ به زمین زده شده اما بعد از ۱۹ سال به صورت کامل به اتمام نرسیده است، اشاره کرد و گفت: ۱۰ تا ۱۵ میلیارد تومان اعتبار لازم برای تکمیل این ورزشگاه را تأمین می‌کنیم تا جهت برگزاری مسابقات ملی و بین‌المللی مورد استفاده قرار گیرد.

لهونی از همه مدیران استانی خواست که در زمینه برگزاری و میزبانی مسابقات ملی و بین‌المللی و فراهم کردن محل اسکان ورزشکاران با دستگاه ورزش کردستان همکاری داشته باشند و امکاناتشان را در اختیار آنان قرار دهند.

استاندار کردستان همچنین خواستار اولویت‌بندی طرح‌های نیمه تمام ورزشی و هزینه‌کرد اعتبار در محل خود شد و عنوان کرد: تجاری سازی اماکن ورزشی در کنار استفاده از ظرفیت مولدسازی زیرساخت‌های ورزشی در جهت کمک به هیئت‌های ورزشی را در دستور کار قرار خواهیم داد.

۳۷ پروژه نیمه تمام در حوزه ورزش کردستان

آمنه غلام‌ویسی، مدیرکل ورزش و جوانان کردستان نیز در این جلسه گزارشی از وضعیت ورزش ارائه داد و اظهار کرد: براساس آخرین آمار، ۶۸ هزار و ۲۷۳ ورزشکار سازمان یافته در قالب ۵۲ هیئت استانی و ۳۱۰ هیئت شهرستانی فعالیت دارند، ۱۳۰ اماکن ورزشی دولتی و ۷۲۶ باشگاه تخصصی در استان فعال و ورزشکاران کردستانی امسال ۵۷ نشان رنگارنگ فراملی را کسب کرده‌اند.

وی گفت: در حال حاضر ۴۸ تیم استان در لیگ‌های مختلف فعالیت داشته که ۱۳ تیم آن در لیگ‌های برتر از جمله رشته‌های فوتبال، هندبال، قایقرانی و کونگ فو حضور دارند.

مدیرکل ورزش و جوانان کردستان سرانه فضای ورزشی استان را ۵۲ سانتیمتر ذکر کرد و اذعان داشت: این میزان ۳۰ سانتیمتر از میانگین کشوری کمتر است. در حال حاضر ۳۱ پروژه استانی و ۶ پروژه ملی نیمه تمام با پیشرفت ۱۰ تا ۹۰ درصد در استان وجود دارد.

وی تکمیل سالن ۶ هزار نفری مجموعه ورزشی ۲۲ گولان سنندج با ۹۰ درصد پیشرفت را خواسته ورزشکاران عنوان کرد و بیان داشت: با اتمام این پروژه می‌توان میزبان رقابت‌های بین‌المللی و شاهد آورده‌های سیاسی و اقتصادی مؤثری برای استان بود. زیرساخت‌ها برای پیشبرد اهداف ورزش قهرمانی لازم است و در المپیک چهار سال آینده، با برنامه‌ریزی انجام گرفته کردستان قطعاً نمایندگانی خواهد داشت.

غلام‌ویسی خواستار اختصاص یک درصد اعتبار دستگاه‌های اجرایی به ورزش و حمایت بخش خصوصی از این حوزه شد و عنوان کرد: در این صورت می‌توان مشکل مالی ورزش قهرمانی استان را رفع کرد.

به گزارش تسنیم؛ تعدادی از پیشکسوتان حوزه ورزش نیز به بیان دغدغه‌ها بحث مالی و نقطه نظرات خود پرداختند و خواستار حمایت شرکت‌ها و بخش خصوصی از ورزش کردستان شدند.

سئوال اینجاست آیا چنین دستور استاندار مبنی بر حمایت شرکت‌ها و بخش خصوصی از ورزش استان که سال‌هاست در دوران استانداران ادوار نیز مطرح و به نتیجه‌ای نرسیده، در عمل اجرا می‌شود یا خیر و صرفِ تکرار مکررات است.

انتهای پیام/۴۸۶/

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: 0 میانگین: 0]