آموزش و برخورد قاطع ۲ بال پیشگیری از آتش‌سوزی جنگل‌ها
آموزش و برخورد قاطع ۲ بال پیشگیری از آتش‌سوزی جنگل‌ها

دادستان مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد بر اهمیت آموزش و فرهنگ‌سازی در کنار برخورد قاطع با عاملان حریق جنگل‌ها و مراتع تاکید کرد.

– اخبار استانها –

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، سید وحید موسویان در نشست بررسی وضعیت پیشگیری و مقابله با آتش‌سوزی جنگل‌ها و مراتع در کهگیلویه و بویراحمد، اظهار کرد: دو رویکرد اساسی آموزش و فرهنگ‌سازی به عنوان راهی برای پیشگیری و برخورد قاطع با متخلفان به عنوان یک عامل بازدارنده در راستای حفظ منابع طبیعی و محیط زیست ضروری است.

وی ضمن تاکید بر اهمیت حفاظت از طبیعت و محیط زیست، عنوان کرد: حفاظت از طبیعت و محیط زیست و پیشگیری از آتش‌سوزی این عرصه‌ها از اولویت‌های اصلی بوده و نقش آموزش و فرهنگ‌سازی در پیشگیری از وقوع آتش‌سوزی بر هیچ کسی پوشیده نیست و در این راستا آموزش، ترویج و فرهنگ‌سازی پیشگیری از آتش‌سوزی باید با جدیت دنبال شود.

دادستان مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد با تاکید بر اینکه پویش «نه به آتش‌سوزی» با همکاری صدا و سیما می‌تواند بسیار مفید باشد، ابراز کرد: برخورد قاطع با عاملان ایجاد حریق بدون هیچ ملاحضه و مماشاتی در دستور کار بوده و در واقع دستگاه قضایی با جدیت تمام با این افراد برخورد خواهد کرد.

علیرضا نیک‌روز، مدیرکل مدیریت بحران استانداری کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست با اشاره به اینکه تمامی آتش‌سوزی‌های جنگل‌های استان ناشی از عوامل انسانی (عمدی یا غیرعمدی) است، تاکید کرد: همکاری فعال و مستمر دستگاه قضایی در حوزه پیشگیری و اطفای حریق ستودنی است.

سرپرست منابع طبیعی کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست با بیان اینکه ۹۰ درصد از سطح استان را منابع طبیعی تشکیل می‌دهد، یادآور شد: واقعیت امر از ابتدای امسال تاکنون بی‌احتیاطی کشاورزان در آتش زدن بقایای محصولات زراعی مهم‌ترین عامل حریق در عرصه‌های طبیعی استان بوده است.

مجید نظری بر لزوم ترویج و فرهنگ‌سازی در خصوص خودداری از سوزاندن باقیمانده محصولات کشاورزی پس از برداشت تاکید کرد و ادامه داد: اجرای پویش “نه به آتش‌سوزی جنگل‌ها و مراتع” با همکاری صدا و سیمای مرکز استان در دستور کار بوده و امیدوارم سایر رسانه‌های ملی و استانی نیز در این زمینه همیار و همکار جنگلبانان باشند.

وی همچنین به تشریح برنامه‌های این اداره کل در راستای پیشگیری از آتش‌سوزی پرداخت و افزود: احداث ۴۵۰ کیلومتر آتش‌بر ، شناسایی عرصه‌های مستعد حریق، اجرای طرح “هر دهیار یک جنگلبان” ، آموزش مردم و جوامع محلی ، تشکیل و تجهیز تیم‌های اطفای حریق  و افزایش حضور و مراقبت دیدبان‌ها از جمله اقدامات این اداره کل برای پیشگیری از وقوع آتش‌سوزی است.

محسن پاکباز، معاون حفاظت محیط زیست کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست به تشریح اقدامات این اداره کل در زمینه پیشگیری و اطفای حریق پرداخت و ادامه داد:ب ازسازی و احداث آتش‌بر ، آموزش مردم، کشاورزان و دامداران  و همچنین احداث دو پد بالگرد در منطقه حفاظت شده خامی و منطقه دیل از جمله مهم‌ترین برنامه‌های این اداره کل در زمینه پیشگیری و اطفای حریق است.

به گزارش تسنیم، در این جلسه بر اهمیت هماهنگی و همکاری بین دستگاه‌های مختلف در راستای پیشگیری و مقابله با آتش‌سوزی جنگل‌ها و مراتع تاکید شد و همچنین بر لزوم آموزش و فرهنگ‌سازی در بین مردم و جوامع محلی به عنوان یک راهکار اساسی در پیشگیری از وقوع آتش‌سوزی تاکید شد.

این گزارش نشان می‌دهد که دادستانی مرکز کهگیلویه و بویراحمد با حساسیت ویژه‌ای موضوع حفاظت از جنگل‌ها و مراتع را دنبال می‌کند و با همکاری سایر دستگاه‌های ذیربط در تلاش است تا با اتخاذ تدابیر پیشگیرانه و برخورد قاطع با متخلفان، از وقوع آتش‌سوزی در این عرصه‌ها جلوگیری کند.

سازمان منابع طبیعی , آتش سوزی جنگل ها و مراتع , سازمان منابع طبیعی , آتش سوزی جنگل ها و مراتع , سازمان منابع طبیعی , آتش سوزی جنگل ها و مراتع ,

انتهای پیام/

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: 0 میانگین: 0]