از منظر تحلیلگرانT سناریوی کاهش قیمت دلار هرات تا کانال ۶۲ هزار تومان به صورت پلهای و نوسان رفت و برگشتی خواهد بود. البته شرط ورود قیمت دلار هرات به کانال ۶۲ هزار تومان تثبیت قیمت درهم زیر ۱۷ هزار و ۴۰۰ تومان است.
به گزارش اکو ایران، اولین سیگنال کاهش به بازار ارز و سکه سهشنبه از سمت اونس طلای جهانی صادر شد. قیمت اونس طلای جهانی از روز دوشنبه بر مدار کاهش بوده و طی این دو روز نزدیک به ۷۰ دلار از دست داد. در روز سهشنبه پس از نفوذ قیمت اونس طلا به زیر محدوده حمایتی ۲۳۳۰ دلاری، قیمت طلا و سکه کاهشی شدند.
پس از بازار سکه و طلای آبشده، قیمت دلار با یک وقفه شروع به کاهش کرد و کف حمایت ۶۳ هزار و ۸۰۰ تومان را در پشت خط از دست داد. در مجموع در روز سهشنبه قیمت طلای آبشده و قیمت دلار هرات کف حمایتی مهمی را از دست دادند و قیمت سکه به کانال ۴۲ میلیون تومان رفت. به عقیده معاملهگران دو عامل تزریق بازارساز و افت قیمت اونس در معاملات سهشنبه موجب کاهش قیمتها در بازار ارز و سکه شد.
قیمت دلار هرات روز سهشنبه را در ۶۴ هزار و ۱۰۰ تومان آغاز کرد؛ با روند کاهشی درهم همراه شد و این کانال را از دست داد. گرچه قیمت دلار هرات در معاملات روزانه در بالای کف حمایتی ۶۳ هزار و ۸۰۰ تومان بسته شد، اما قیمت دلار فردایی در پشت خط این مرز حمایت را از دست داد و تا ۶۳ هزار و ۴۰۰ تومان پایین رفت. قیمت دلار هرات در پشت خط ۶۳ هزار و ۵۷۰ تومان به کار خود پایان داد.
قیمت درهم امارات در ۱۷ هزار و ۶۰۰ تومان شروع به کار کرد و با کاهش در ۱۷ هزار و ۵۰۰ تومان بسته شد. قیمت دلار برآورد شده از درهم، ۶۴ هزار و ۲۲۵ تومان محاسبه میشود که تقریبا با دلار تهران یر به یر بود. شکاف قیمت دلار برآورد شده از درهم و دلار هرات نزدیک به ۶۰۰ تومان است که نشان میدهد قیمت درهم از کاهش قیمت دلار در معاملات پشت خطی عقب افتاده است.
پیش بینی قیمت دلار، امروز ۵ اردیبهشت
قیمت تتر نیز در معاملات سهشنبه، کانال ۶۵ هزار تومان را از دست داد و تا مرز حمایت ۶۴ هزار و ۶۰۰ تومان پایین آمد. اگر تتر این مرز را از دست بدهد میتواند با کاهش بیشتر وارد کانال ۶۳ هزار تومان شود.
به عقیده تحلیلگران تکنیکال با از دست رفتن مرز حمایت ۶۳ هزار و ۸۰۰ تومان در قیمت دلار هرات، نرخ دلار میتواند با کاهش به سمت کف ۶۲ هزار تومان حرکت کند. اولین مرز حمایتی بازار ۶۳ هزار و ۳۰۰ تومان است و مرز مقاومتی مهم بازار ۶۳ هزار و ۸۰۰ تومان است. مادامی که قیمت دلار هرات زیر این مرز مهم باشد، بازار در بالاییها فروشنده است. از منظر تحلیلگران، سناریوی کاهش قیمت دلار هرات تا کانال ۶۲ هزار تومان به صورت پلهای و نوسان رفت و برگشتی خواهد بود تا هم خریدار را از بازار خارج کند و هم فروشنده دچار ضرر شود. البته شرط ورود قیمت دلار هرات به کانال ۶۲ هزار تومان تثبیت قیمت درهم در زیر ۱۷ هزار و ۴۰۰ تومان است.
- نویسنده: اکوایران