سه شنبه, ۱۱ اردیبهشت , ۱۴۰۳
گروه : طلا و ارز
پ
  • شناسه خبر: 40041
  • 06 نوامبر 2023 - 2:11
  • 124 بازدید
  • ۰ دیدگاه

محبوبیت روزافزون فناوری بلاک‌چین در میان کاربران

محبوبیت روزافزون فناوری بلاک‌چین در میان کاربران
محبوبیت روزافزون فناوری بلاک‌چین در میان کاربران

اکوایران: یکی از تحلیل‌گران بلومبرگ اعلام کرده استفاده از فناوری بلاک‌چین به شکل قابل توجهی در حال گسترش است و تعداد کاربران روزانه این فناوری تا سال ۲۰۲۸ به دست‌کم یکصد میلیون نفر افزایش پیدا می‌کند.

به گزارش اکوایران، «جیمی کوتس» یکی از تحلیل‌گران بلومبرگ اعلام کرد اگر میزان فعلی استفاده از فناوری بلاک‌چین ادامه پیدا کند، این تکنولوژی می‌تواند تا سال ۲۰۲۸ دست‌کم یکصد میلیون کاربر روزانه داشته باشد.

به نوشته کوین تلگراف، فناوری بلاک‌چین یک پایگاه داده‌های نوآورانه است و تقریبا تمام ارزهای دیجیتال با این تکنولوژی مرتبط هستند. بلاک‌چین یا زنجیره بلوکی با توزیع کپی‌های یکسان از یک پایگاه داده در کل شبکه، هک یا تقلب در سیستم را بسیار دشوار می‌کند.

به طور کلی، بلاک‌چین یک فناوری برای ثبت و ضبط داده‌ها به حساب می‌آید، مانند داده‌های مربوط به تراکنش‌های بانکی. یکی از ویژگی‌های زنجیره بلوکی این است که ذخیره داده‌ها به شکل خودکار انجام می‎شود و نمی‌توان داده‌های ذخیره‌شده را از بین برد. بیت‌کوین، اتریوم و تتر معروف‌ترین شبکه‌های عمومی و غیرمتمرکزی هستند که از این ویژگی بلاک‌چین استفاده می‌کنند.

ارزهای دیجیتال در حال حاضر محبوب‌ترین استفاده برای فناوری بلاک‌چین محسوب می‌شوند، اما این فناوری می‌تواند کاربردهای فراوانی داشته باشد.

جیمی کوتس همچنین اعلام کرد استفاده از زنجیره بلوکی در سال‌های قبل در شرایط صعود یا نزولی بازار به شکل متداومی ادامه داشته است. این تحلیل‌گر بلومبرگ همچنین گفت: «در سه ماهه سوم سال ۲۰۲۳، آدرس‌های فعال روزانه از مرز پنج میلیون عدد عبور کرد که ۱۴ درصد بیشتر از مدت مشابه ۲۰۲۲ بوده است؛ این در حالیست که از سال ۲۰۱۹ به بعد، میانگین رشد استفاده از بلاک‌چین در بازه‌های سه ماهه، ۲۹ درصد افزایش یافته است. با این روند می‌توان انتظار داشت که تعداد کاربران روزانه بلاک‌چین تا سال ۲۰۲۸ به یکصد میلیون نفر برسد».

تازه‌ترین قیمت بیتکوین و اتریوم

بر اساس داده‌های سایت اینوستینگ، قیمت بیت‎کوین در روز یکشنبه (۱۴ آبان) از ۳۴ هزار و ۸۰۹ دلار تا ۳۵ هزار و ۲۹۶ دلار نوسان داشته است. این رمزارز تا حدود ساعت ۱۱ شب به وقت ایران، بیش از ۳۵ هزار و ۳۰ دلار معامله شده است. تغییر قیمت بیت‎کوین در ۲۴ ساعت گذشته مثبت بوده و قیمت این رمزارز حدود ۲۴۵ دلار افزایش یافته است. حجم معاملات بیت‌کوین طی ۲۴ ساعت اخیر ۱۱ میلیارد و ۵۲ میلیون دلار بوده و ارزش این رمزارز نسبت به یک هفته گذشته بیش از ۱ درصد رشد داشته است.

همچنین قیمت اتریوم در همین روز از ۱۸۴۶ تا ۱۹۱۱ دلار نوسان داشته است. این رمزارز تا حدود ساعت ۱۱ شب به وقت ایران، بیش از ۱۹۰۰ دلار معامله شده است. تغییر قیمت اتریوم در ۲۴ ساعت گذشته مثبت بوده و قیمت آن بیش از ۶۰ دلار افزایش یافته است. حجم معاملات اتریوم طی ۲۴ ساعت اخیر ۷ میلیارد و ۴۶ میلیون دلار بوده و ارزش این رمزارز نسبت به یک هفته گذشته بیش از ۵ درصد رشد داشته است.

 

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: 0 میانگین: 0]
تحلیل فنی ربع سکه، چه روندی را نشان می‌دهد؟ 30 آوریل 2024

تحلیل فنی ربع سکه، چه روندی را نشان می‌دهد؟

قیمت دلار و سکه از کف تزریقی برگشت/ صندوق‌های طلا سبزپوش شدند/ حباب سکه به ۸ میلیون رسید/ اعتصاب بنکدارهای طلا به سومین روز رسید/ تحلیل فنی ربع سکه، چه روندی را نشان می‌دهد؟

سیگنال پشت خطی به قیمت دلار/ خبر خوش ارزی چیست؟ 30 آوریل 2024

سیگنال پشت خطی به قیمت دلار/ خبر خوش ارزی چیست؟

در پشت خط دوشنبه افزایش قیمت دلار هرات ادامه دار شد و مرز کانال ۶۱ هزار تومان رسید. همچنین در پشت خط خبر گشایش ارزی به بازار رسید.

30 آوریل 2024

مصوبه ارز ترجیحی و تاثیر آن بر قیمت دلار

بازار ارز و سکه از کف تزریقی برگشت خورد. با این برگشت قیمت دلار و سکه یک کانال بالا آمدند. نکته بازار درمورد ارز ترجیحی یا همان ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومانی است. در بازار شنیده می‌شد که درباره ارز ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومانی تصمیمات جدیدی گرفته شده است. مصوبه دولت برای ۲۸ هزار […]

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

  • 📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
    • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اقتصادژورنال منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
    • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.