مدیرکل امور مالیاتی مازندران گفت: طبق گزارش فرار مالیاتی استان در ۱۰ ماهه سال ۱۴۰۳، بالغ بر ۶۳۳ گزارش فرار مالیاتی بوده که از طریق سامانه سوتزنی به استان مازندران ارسال شده است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، بهرام سلطانی صبح در نشست با مدیران خبرگزاریها در مازندران با اشاره به بخشودگی جرائم مالیاتی در دهه فجر اظهار داشت: در ۱۰ ماهه امسال مبلغ یک هزار و ۸۶۲ میلیارد تومان عوارض ارزش افزوده به حساب شهرداریها، دهیاریها، فرمانداریها و اداره امور عشایر استان مازندران واریز شده است.
وی با تاکید بر لزوم شفاف سازی در عرصه امور مالیاتی افزود: این میزان پرداخت مالیاتی ۸۶ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد داشت.
سلطانی با اشاره به برپایی جلساتی در راستای جلوگیری از فرار مالیاتی خاطرنشان کرد: جلساتی را با اعضای کارگروه فرار مالیاتی تشکیل دادهایم و در این جلسات برای همکاری دستگاههای مرتبط و اجرای صحیح قانون فرار مالیاتی تصمیم سازی شد.
وی ادامه داد: طبق گزارش فرار مالیاتی استان مازندران در ۱۰ ماهه سال ۱۴۰۳ بالغ بر ۶۳۳ گزارش فرار مالیاتی بوده که از طریق سامانه سوتزنی به استان مازندران ارسال شده است.
وی از انجام راستیآزمایی این گزارشات خبر داد و اظهار کرد: در ۱۰ ماهه سال جاری مبلغ هزار و ۳۱۸ میلیارد ریال تشخیص مالیات از محل فرار مالیاتی صادر شده است که این میزان نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد ۴۶ درصدی دارد.
سلطانی تاکید کرد: در پایانهها با توجه به اهمیت آموزش و فرهنگ سازی برای آموزش صاحبان کسب و کارها و کارکنان آنها اقدام به برگزاری ۲۴ کارگاه آموزشی به میزان شش هزار و ۷۱۴ نفر ساعت کردیم و برگزاری یک همایش بزرگ با عنوان بررسی آخرین تغییرات سامانه مودیان و پایانههای فروشگاهی به میزان دو هزار و ۸۰۰ نفر ساعت آموزش با همکاری اتاق بازرگانی انجام شد.
سلطانی به دیگر اقدامات انجام شده اشاره کرد و یادآور شد: نصب بنر، برگزاری بیش از ۴۰ میز خدمت، تابلوهای شهری، طراحی اینفوگرافی دیگر اقدامات انجام شده بوده است.
مدیرکل امور مالیاتی مازندران گفت: طرح نشاندار کردن مالیات برای اولین بار در کشور اجرا شده است. این طرح به مودیان مالیاتی مشمول تبصره ماده ۱۰۰ قانون مالیاتهای مستقیم این امکان را میدهد که از محل هزینهکرد مالیات پرداختی خود اطلاع کسب کنند.
سلطانی بیان کرد: همچنین پرداختکنندگان مالیات میتوانند بهطور مستقیم تعیین کنند که مالیات آنها برای کدام بخشهای عمومی یا پروژههای خاص هزینه شود.
وی گفت: در سال جاری هم تعداد ۱۰۰ پروژه زیرساختی در استان مازندران از محل هزینهکرد درآمدهای مالیاتی معرفی شدهاند و تعداد ۱۲ هزار و ۶۹۱ نفر از مودیان از این طرح استقبال کردند و مبلغی بالغ بر ۲۲۰ میلیارد تومان از مالیات پرداختی مودیان به این طرح اختصاص داده شد.
این مسئول در ادامه افزود: از میان طرحهای زیرساختی، پروژههای آموزش و پرورش و حمل و نقل تأمین اعتبار ۱۰۰ درصدی داشتند و مودیان هم از این بابت ابراز رضایت کردهاند. بالغ بر ۳۰ میلیارد ریال از مالیاتهای مشاغل برای تأمین مالی تعداد ۳ پروژه در حوزه زیرساخت حمل و نقل شامل احداث راه، رفع نقاط حادثهخیز توسط مودیان انتخاب شده است.
سلطانی گفت: بالغ بر ۴۸۹ میلیارد ریال از مالیاتهای مشاغل برای تأمین مالی، تعداد ۴۰ پروژه در حوزه تأمین آب، ۱۱۹ میلیارد ریال از مالیاتهای مشاغل برای تأمین مالی و در حوزه بهداشت و درمان نیز بالغ بر ۵۶ میلیارد ریال از مالیاتهای مشاغل برای تأمین مالی تعداد ۲ پروژه شامل احداث بیمارستان، مراکز بهداشت، پایگاه سلامت، اورژانس توسط مودیان انتخاب شد.
سلطانی عنوان کرد: به مناسبت فرارسیدن دهه مبارک فجر و تکریم مودیان محترم مالیاتی با رعایت مقررات ماده ۱۹۱ قانون مالیات مستقیم اختیار بخشودگی جرایم قابل بخشش موضوع قوانین مالیاتهای مستقیم و مالیات بر ارزش افزوده هر سال/دوره برای مودیانی که نسبت به پرداخت بدهی سال/ دوره مربوط تا تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۹ اقدام نمایند در خصوص اشخاص حقیقی تا سقف پنج (۵/۰۰۰/۰۰۰/۰۰۰) میلیارد ریال و در مورد اشخاص حقوقی تا سقف بیست (۲۰/۰۰۰/۰۰۰/۰۰۰) میلیارد ریال به مدیران کل امور مالیاتی تفویض می گردد.
وی افزود: بخشودگی جرایم موضوع این بند فارغ از زمان پرداخت بدهی مالیات و عوارض هر سال/دوره می باشد و پرداخت بدهی قبل از ابلاغ این تفویض اختیار، مانع اعمال بخشودگی جرایم قابل بخشش نخواهد بود. تمام یا قسمتی از تفویض اختیار مذکور در چارچوب تعیین شده به معاونان مدیر کل و روسای ادارات امور مالیاتی قابل تفویض خواهد بود.
انتهای پیام/
- نویسنده: تسنیم tasnimnews