یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت , ۱۴۰۳
گروه : طلا و ارز
پ
  • شناسه خبر: 35239
  • 20 اکتبر 2023 - 20:15
  • 138 بازدید
  • ۰ دیدگاه

ارز ترجیحی سم بازار است

ارز ترجیحی سم بازار است
ارز ترجیحی سم بازار است

رییس انتخابات اتاق بازرگانی،‌ صنایع، معادن و کشاورزی تهران نیز با اشاره به این موضوع می گوید: بخش خصوصی چند نرخی بودن ارز را به نفع اقتصاد کشور نمی‌داند، چرا که چند نرخی بودن در نهایت به ایجاد امضای طلایی و رانت منجر می‌شود،‌ بخصوص در ارز ترجیحی قاچاق کالا در کشور را افزایش می‌دهد. […]

رییس انتخابات اتاق بازرگانی،‌ صنایع، معادن و کشاورزی تهران نیز با اشاره به این موضوع می گوید: بخش خصوصی چند نرخی بودن ارز را به نفع اقتصاد کشور نمی‌داند، چرا که چند نرخی بودن در نهایت به ایجاد امضای طلایی و رانت منجر می‌شود،‌ بخصوص در ارز ترجیحی قاچاق کالا در کشور را افزایش می‌دهد. بنابراین بطور کلی ما مخالف ارز ترجیحی و چند نرخی بودن ارز هستیم و از مسوولین کشور می‌خواهیم این داستان را جمع کنند؛ چرا که ارز ترجیحی را سم بر بازار می دانم.

به گفته محمود نجفی عرب با وجود مشکلاتی که تخصیص ارز ترجیحی برای اقتصاد کشور به همراه داشته در لایحه برنامه هفتم توسعه همچنان شاهد بندی در آن هستیم که تخصیص ارز ترجیحی در آن گنجانده شده و براساس آن قرار است که ارز ترجیحی به برخی از کالاهای اساسی تخصیص یابد.

نجفی عرب در ادامه خواستار آن شد تا دولت و مجلس تعامل خود با بخش خصوصی را افزایش دهد چرا که صدای بخش خصوصی کمتر شنیده می‌شود و این رویه به مصلحت کشور نیست.

 

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: 0 میانگین: 0]
05 مه 2024

الگوی سال گذشته دلار در ۱۴۰۳ تکرار می‌شود؟

اما آیا این ثبات در سال ۱۴۰۳ نیز می تواند وجود داشته باشد؟ داوود سوری، اقتصاددان، معتقد است که تکرار ثبات سال گذشته با چالش هایی در سال جاری مواجه خواهد بود. او دلیل اصلی افزایش قیمت دلار را تورم می‌داند و می‌گوید که سیاست‌های دولت برای تزریق منابع به بازار و به تاخیر انداختن […]

آغاز حراج گسترده سکه از دوشنبه در مرکز مبادله 04 مه 2024

آغاز حراج گسترده سکه از دوشنبه در مرکز مبادله

اکوایران: یازدهمین جلسه حراج سکه طلا در روز دوشنبه مورخ ۱۷ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، برگزار خواهد شد.

نقره و خودروهای برقی/ نقش فلز نقره در صنعت انرژی‌های تجدیدپذیر! 04 مه 2024

نقره و خودروهای برقی/ نقش فلز نقره در صنعت انرژی‌های تجدیدپذیر!

اکوایران: نوسانات نرخ بهره، تورم و ارزش دلار بر قیمت کوتاه مدت نقره تاثیر می‌گذارد. در میان‌مدت، رشد صنایع مصرف‌کننده نقره و وضعیت تولید جهانی آن از جمله عوامل کلیدی تعیین‌کننده قیمت نقره هستند.

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

  • 📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
    • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اقتصادژورنال منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
    • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.