دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت , ۱۴۰۳
پ
  • شناسه خبر: 53494
  • 02 ژانویه 2024 - 16:11
  • 57 بازدید
  • ۰ دیدگاه

ایران خودرو خبر بدی برای بازار فرستاد / هشدار به متقاضیان خرید خودرو

ایران خودرو خبر بدی برای بازار فرستاد / هشدار به متقاضیان خرید خودرو
ایران خودرو خبر بدی برای بازار فرستاد / هشدار به متقاضیان خرید خودرو

اکو ایران : اطلاعات منتشر شده ایران خودرو در سایت کدال سازمان بورس خبر بدی برای بازار داشت. تولید و فروش این خودروساز در پایان فصل پاییز با افت همراه بود. این اتفاق می تواند وضعیت بازار خودرو را تحت تاثیر قرار داده و قیمت ها را صعودی کند.

به گزارش اکو ایران، ایران خودرویی ها تا پایان آذر ۱۴۰۲ با افت تولید و فروش مواجه شدند و این اتفاق می تواند خبر بدی برای بازار خودرو در بر داشته باشد.

خودروساز کیلومتر ۱۴ جاده مخصوص در پایان پاییز ۱۴۰۲ حدود ۳۸۰ هزار دستگاه خودروی سواری را در خطوط تولید خود تکمیل کرد. اما چنانچه این تیراژ را با تولید سال گذشته در همین بازه زمانی مقایسه کنیم شاهد افت تولیدی حول و حوش ۹ درصد خواهیم بود. آبی های جاده مخصوص در پایان پاییز ۱۴۰۱ توانسته بودند تا نزدیک به ۴۱۷ هزار و ۸۰۰ دستگاه انواع خودروی سواری را در خطوط تولید خود تکمیل کند.

چنانچه تیراژ وانت را نیز که در صورت های مالی ایران خودرویی ها در سایت کدال سازمان بورس درج شده به عدد تولید یاد شده اضافه کنیم باز هم شاهد افت حدود ۶ درصدی تیراژ تولید این خودروساز در پایان آذر ۱۴۰۲ در مقایسه با آذر سال گذشته خواهیم بود.

کاهش تولید تجمعی ایران خودرو در بخش تولید خودروی سواری در شرایطی است که این خودروساز به دنبال افزایش تیراژ تولید در سال جاری بود.

وضعیت فروش آبی های جاده مخصوص نیز چنگی به دل نمی زند. به رغم فروش بیش از ۳۸۰ هزار دستگاه خودروی سواری تا پایان سومین ماه از سال ۱۴۰۲ اما باز هم شاهد نزولی شدن نمودار فروش به نسبت بازه زمانی مشابه در سال گذشته هستیم. خودروساز ساکن کیلومتر ۱۴ جاده مخصوص در پایان آذر ۱۴۰۱ فروش نزدیک به ۴۳۷ هزار و ۴۵۰ دستگاهی را در صورت های مالی سال گذشته خود تا پایان فصل پاییز درج کرده بود. بنابراین افت فروش این خودروساز در بخش خودروهای سواری نزدیک به ۱۳ درصد بوده است.

حال اگر همانند تولید، فروش وانت را هم به آمار ارائه شده اضافه کنیم باز هم شاهد افت بیش از ۱۰ درصدی آمار تجمعی فروش در پایان آذر امسال به نسبت مدت مشابه سال گذشته هستیم.

کاهش عرضه ایران خودرویی ها به بازار خودرو به نوعی پیام شومی را به بازار خودرو مخابره می کند. افت تیراژ فروش می تواند افزایش قیمت بازاری خودرو را سبب شود.

بنابراین متقاضیان خودرو باید توجه کنند که آرامش فعلی حاکم بر بازار می تواند در چند ماه آینده تهدید شده و نمودار قیمت بازاری خودرو صعودی شود. البته چنانچه ایران خودرویی ها بتوانند سرعت تولید و عرضه را در سه ماه پایانی سال افزایش دهند، این اتفاق می تواند زهر افت تولید و فروش را تا پایان پاییز ۱۴۰۲ بگیرد. 

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: 0 میانگین: 0]
پایان نوسانات در بازار خودرو؛ دنا پلاس و هایما S7 میلیاردی ماندند +جدول‌قیمت 06 مه 2024

پایان نوسانات در بازار خودرو؛ دنا پلاس و هایما S7 میلیاردی ماندند +جدول‌قیمت

اکوایران: پرطرفدارهای داخلی با آرام شدن نرخ دلار امروز آرام گرفتند و با این شرایط تنها دو خودرو داخلی در بازار بیش از یک میلیارد تومانی ماندند.

خودروی محبوب دوباره به بازار بازگشت / متقاضیان این محصول پُرطرفدار خوشحال شدند 05 مه 2024

خودروی محبوب دوباره به بازار بازگشت / متقاضیان این محصول پُرطرفدار خوشحال شدند

اکو ایران : سایپا بزودی عرضه محصول جدید خود را آغاز می کند.

سیگما، پلتفرم اختصاصی و آنلاین خرید و فروش محصولات کرمان موتور 04 مه 2024
سیگما | شرکت توسعه زیرساخت های فناوری اطلاعات

سیگما، پلتفرم اختصاصی و آنلاین خرید و فروش محصولات کرمان موتور

خرید و فروش خودرو با کم‌ترین هزینه و امن‌ترین شیوه ممکن، همواره یکی از دغدغه‌های اصلی خریداران و فروشندگان ماشین بوده است. در سال‌های اخیر با توجه به گرانی تمام کالاهای مصرفی از جمله خودرو و لوازم یدکی آن، افراد بسیاری به سمت تعویض ماشین‌های کارکرده روی آورده‌اند تا بلکه به این شیوه، وسیله نقلیه خود را به‌روز و کم‌خرج نگه دارند.

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

  • 📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
    • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اقتصادژورنال منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
    • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.