چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت , ۱۴۰۳
پ
  • شناسه خبر: 11942
  • 30 جولای 2023 - 17:16
  • 167 بازدید
  • ۰ دیدگاه

رایزنی صمت و بانک مرکزی برای ورود خودرو / سنگ آخر از پیش پای واردات خودرو برداشته می شود؟

رایزنی صمت و بانک مرکزی برای ورود خودرو / سنگ آخر از پیش پای واردات خودرو برداشته می شود؟
رایزنی صمت و بانک مرکزی برای ورود خودرو / سنگ آخر از پیش پای واردات خودرو برداشته می شود؟

اکو ایران : وزیر صمت از رایزنی با بانک مرکزی برای واردات خودرو خبر داد. دولت مجلس به دنبال ورود خودروهای نو وکارکرده هستند تا بتوانند با کمک اهرم واردات سر و سامانی به بازار خودرو بدهند. اما مخالفت بانک مرکزی در ارتباط با تخصیص منابع ارزی مورد نیاز سبب شد تا همچنان خبری از خودروهای خارجی در بازار نباشد.

به گزارش اکو ایران، وزیر صمت از هماهنگی با رییس کل بانک مرکزی برای واردات خودرو خبر داد. آن طور که عباس علی آبادی گفت قرار شده در بحث واردات خودرو اولویت با ورود خودروهای برقی باشد و با همراه سیاست گذار پولی و بانکی شرایط ساده تری برای واردات خودروهای برقی فراهم شود.

وزیر صمت تاکید کرد اولویت صمت برای واردات تاکسی های برقی است.

آن طور که تسنیم خبر داد، علی آبادی درباره بحث ایین نامه واردات خودروهای نو و کاکرده برقی گفت نوآوری هایی را در تدوین این آیین نامه مد نظر قرار خواهیم داد، زیرا اولویت ما واردات خودرو‌های برقی است.

براساس اظهارات وزیر صمت این وزارتخانه قصد دارد تحولی در تولید و عرضه خودرو ایجاد کند. به نظر می رسد تمرکز وزارت صمت در دور جدید مدیریت روی واردات خودروهای برقی و ایجاد زیر ساخت ها برای محصولات برقی خودروسازان بین المللی است.

وزیر صمت دولت سیزدهم تاکید کرد نوآوری در حوزه خودرو‌های برقی بحث بسیار مهمی است که قرار است در کشور اتفاق بیفتد و منافع سرشاری را نصیب کشور کند از این حیث ما در موضوع محیط زیست هم وضعیت بهتری پیدا خواهیم کرد ضمن اینکه درآمدی که ناشی از عدم مصرف سوخت‌های فسیلی نصیب کشور می‌شود.

با توجه به هماهنگی میان وزارت صمت و بانک مرکزی این امیداوری وجود دارد تا در جلسه ای که برگزار شده بحث تامین ارز برای واردات خودرو که بانک مرکزی به نوعی دست انداز در آن ایجاد می کند نیز بر طرف شده باشد.

البته علی اباد از اولویت واردات خودروهای برقی در بحث واردات خبر می دهد و به نظر می رسد در دوره وزارت او چرخی در بحث واردات خودرو اتفاق بیفتد و به جای توجه به واردات خودروها بنزینی تمرکز روی واردات خودروهای برقی قرار گیرد.

از شهریور سال گذشته که آیین نامه واردات خودروی صفر کیلومتر در هیات دولت تصویب شد، بازار چشم انتظار ورود خودروهای خارجی است اما این مساله در مرحله ثبت سفرش متوقف مانده و هنوز خودروی وارداتی مدل ۲۰۲۲ و مدل ۲۰۲۳ در بازار رویت نشده است. این امیدواری وجود دارد که با گفت و گویی که میان وزارت صمت و بانک مرکزی در این زمینه شکل گرفته به نوعی مانع تامین ارز برای واردات خودرو نیز مرتفع شده و طرفین به راه حلی برای تامین ارز دست یافته باشند. چنانچه این اتفاق افتاده باشد ابتدا خودروهای برقی با محوریت تاکسی و حمل و نقل عمومی وارد خواهد شد و به تدریج خودروهای بنزینی نیز در صف واردات به کشور قرار خواهند گرفت. البته فراموش نکنیم تغییر اولویت های سیاست گذار در حوزه واردات خودرو می تواند شرکت های واردکننده را به دردسر بیندازد.

 

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: 0 میانگین: 0]
گزارش آژانس بین‌المللی انرژی از طوفان خودروهای الکتریکی 27 آوریل 2024

گزارش آژانس بین‌المللی انرژی از طوفان خودروهای الکتریکی

اکوایران: آژانس بین‌المللی انرژی در گزارشی به بررسی چشم‌انداز خودروهای الکتریکی پرداخته است. طبق این گزارش، تقریبا از هر ۳ اتومبیل در جاده‌های چین تا سال ۲۰۳۰ یک اتومبیل الکتریکی خواهد بود و این میزان در ایالات متحده و اتحادیه اروپا تقریبا یک خودرو از هر ۵ اتومبیل خواهد بود.

ایده آرام کردن بازار خودرو به کما رفت/ قیمت خودرو با این خبر فاز افزایشی به خود می‌گیرد؟ 25 آوریل 2024

ایده آرام کردن بازار خودرو به کما رفت/ قیمت خودرو با این خبر فاز افزایشی به خود می‌گیرد؟

اکو ایران: وزارت صمت قصد داشت تا به کمک اهرم واردات خودرو سر و سامانی به وضعیت بازار دهد اما به نظر می‌رسد با توجه به آمارهای منتشر شده از ورود محصولات برندهای جهانی خودروساز این ایده عملیاتی نشده است.

ایده آرام کردن بازار خودرو به کما رفت/ قیمت خودرو با این خبر فاز افزایشی به خود می گیرد ؟ 25 آوریل 2024

ایده آرام کردن بازار خودرو به کما رفت/ قیمت خودرو با این خبر فاز افزایشی به خود می گیرد ؟

اکو ایران : وزارت صمت قصد داشت تا به کمک اهرم واردات خودرو سر و سامانی به وضعیت بازار دهد اما به نظر می رسد با توجه به آمارهای منتشر شده از ورود محصولات برندهای جهانی خودروساز این ایده عملیاتی نشده است.

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

  • 📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
    • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اقتصادژورنال منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
    • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.