به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از مهر، طبق قانون نظارت شرعی بر ذبح و صید که در سال ۱۳۸۷ توسط مجلس شورای اسلامی تصویب شد و تحت استناد قانون سازمان دامپزشکی کشور مصوب سال ۱۳۵۰، همراه با رعایت ضوابط شرعی و نظارت نمایندگی ولی فقیه در سازمان دامپزشکی کشور، این سازمان وظیفه نظارت بر […]

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از مهر، طبق قانون نظارت شرعی بر ذبح و صید که در سال ۱۳۸۷ توسط مجلس شورای اسلامی تصویب شد و تحت استناد قانون سازمان دامپزشکی کشور مصوب سال ۱۳۵۰، همراه با رعایت ضوابط شرعی و نظارت نمایندگی ولی فقیه در سازمان دامپزشکی کشور، این سازمان وظیفه نظارت بر فرآیند واردات آبزیان را بر عهده دارد. در نتیجه، در هنگام واردات، نظارت شرعی بر این فرآیند انجام می‌شود. همچنین به دلیل نظارت‌های مستمر و موانع قانونی در تولید آبزیان حرام گوشت، امکان تولید آنها در کشور وجود ندارد و در صورت مشاهده، به آنها بلافاصله برخورد قانونی خواهد شد.

در صورتی که افراد با هر نیتی در فضای مجازی به تبلیغات آبزیان حرام گوشت در رستوران اقدام می‌کنند، باید بر اساس قانون سازمان دامپزشکی کشور و پس از بازرسی فنی و مراحل قانونی، این ادعا توسط بازرسان تأیید شود. تا کنون گزارشی در این مورد دریافت نشده است.

لازم به ذکر است که در صورت وقوع هرگونه تخلف مرتبط با این موضوعات، بازرسی انجام شده و برخورد قاطع با واحدهای متخلف صورت گرفته است. بنابراین، در صورت وجود مستندات مربوطه، خواهشمند است آنها را به سازمان دامپزشکی کشور اعلام کنید تا بلافاصله بررسی شده و در صورت تأیید تخلف، برابر قانون اقدام لازم صورت گیرد.

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: 0 میانگین: 0]