۳ ایرانی در جمع ۶ مسابقه تماشایی کشتی قهرمانی جهان
۳ ایرانی در جمع ۶ مسابقه تماشایی کشتی قهرمانی جهان

اتحادیه جهانی کشتی ۶ مبارزه را در مسابقات جهانی ۲۰۲۳ بلگراد از باقی رقابت‌ها جدا کرده و آن را تماشایی می‌داند؛ البته که یکی از این ۶ مبارزه جذاب از نگاه UWW هرگز در بلگراد اتفاق نخواهد افتاد!

به گزارش اقتصادآنلاین، مسابقات کشتی قهرمانی بزرگسالان جهان از ۲۵ شهریور تا ۲ مهر در بلگراد برگزار می‌شود. اتحادیه جهانی به تازگی در گزارشی مفصل از ۶ مبارزه‌ای نام برده است که باید آنها را در مسابقات امسال تماشا کرد.

رحمان عموزاد، محمدرضا گرایی و امیرحسین زارع سه کشتی‌گیری هستند که UWW مبارزه آنها با سه حریف را مشخصاً تماشایی دانسته است.

این ۶ مبارزه به شرح زیر هستند:

۱- رحمان عموزاد (ایران) – تاکوتو اوتوگورو (ژاپن) وزن ۶۵ کیلوگرم کشتی آزاد

۲- یویی سوساکی (ژاپن) – سارا هیلدِبرانت (آمریکا) وزن ۵۰ کیلوگرم کشتی زنان

۳- محمدرضا گرایی (ایران) – لوئیس اورتا (کوبا) وزن ۶۷ کیلوگرم کشتی فرنگی

۴- ژان بِلِنیوک (اوکراین) – سیمِن نوویکوف (بلغارستان) وزن ۸۷ کیلوگرم کشتی فرنگی

۵- آناستازیا نیکیتا (مولداوی) – تسوگومی ساکورای (ژاپن) وزن ۵۷ کیلوگرم کشتی زنان

۶- امیرحسین زارع (ایران) – گیبل استیوسون (آمریکا) وزن ۱۲۵ کیلوگرم کشتی آزاد

وزن ۶۵ کیلوگرم کشتی آزاد

اتحادیه جهانی کشتی درباره وزن ۶۵ کیلوگرم نوشته است: اوتوگورو از سال ۲۰۱۸ که جوان‌ترین کشتی‌گیر ژاپنی بود که طلای جهان را کسب کرد، کشتی‌گیر بسیار تهاجمی خطرناکی بود که با واکنش‌های گربه مانند، ترسی از امتیاز از دست دادن ندارد. هر چند او در این سال‌ها کمی سبک مبارزه خود را تغییر داده اما برای شکست رحمان عموزاد، به همان ذهنیت قدیمی‌اش نیاز دارد.

UWW همچنین به غیبت اتوگورو در دو مسابقه جهانی اخیر، رحمان عموزاد را کشتی‌گیر خطرناک این وزن عنوان کرده که برای شکست حریفانش هم از نظر ذهنی و هم جسمی آمادگی خوبی دارد. عموزاد کشتی‌گیر ۲۲ ساله و جوانی است که مثل کشتی‌گیران باتجربه کشتی می‌گیرد.

اتحادیه جهانی مبارزه اتوگورو و رحمان عموزاد را مبارزه‌ای ۶ دقیقه‌ای می‌داند که هر دو می‌توانند هر ثانیه برای حریف خطرساز باشند.

وزن ۶۷ کیلوگرم کشتی فرنگی

اتحادیه جهانی محمدرضا گرایی و لوئیس اورتا را کشتی‌گیرانی با ضریب هوشی بالا و تجربه کافی می‌داند که مسابقه رودرروی آنها را تبدیل به یک مسابقه مهم و جذاب می‌کند.

«گرایی درواقع کشتی‌گیر ۷۲ کیلوگرم است که برای رسیدن به وزن ۶۷ کیلوگرم تلاش می‌کند، در حالی که اورتا یک ۶۳ کیلوگرم است که در ۶۷ کیلوگرم کشتی می‌گیرد. گرایی با وجود شکست در فینال سال گذشته، در چند سال اخیر کشتی‌گیر برتر ۶۷ کیلوگرم بوده که مدال‌های طلای المپیک و جهان را به دست آورده است.»

مبارزه گیبل استیوسون (آمریکا) و امیرحسین زارع (ایران) از نگاه اتحادیه جهانی نبرد کشتی‌گیران ۲۲ ساله‌ای است که با وجود جوانی به سوپراستارهای کشتی سنگین‌وزن تبدیل شده‌اند.

UWW به کری بین این دو کشتی‌گیر درخصوص پادشاهی در سنگین‌وزن جهان هم اشاره کرده که این مبارزه می‌تواند به این بحث خاتمه دهد.

استیوسون مثل سنگین‌وزن‌ها کشتی نمی‌گیرد و اتحادیه جهانی به شادی‌های جالب او بعد از پیروزی اشاره کرده و اینکه در جنگ روانی استاد است اما اگر کسی باشد که بتواند کاری که استیوسون روی تشک انجام می‌دهد را شبیه او انجام دهد، امیرحسین زارع است که بعد از کسب مدال طلای جهان در اسلو، ادعای پادشاهی جهان را با تاجگذاری نمادین به نمایش گذاشت.

در این بین اتحادیه جهانی کشتی این گزارش را پیش از اعلام انصراف گیبل استیوسون از شرکت در مسابقات جهانی منتشر کرده و به نظر می رسد رویارویی این دو کشتی‌گیر جوان در بازی های المپیک ۲۰۲۴ باشد.

شب گذشته فدراسیون کشتی آمریکا رسما از عدم حضور استیوسون در بلگراد و جایگزینی مِیسون پاریس خبر داد، بنابراین رویارویی زارع -استیوسون، مبارزه‌ای است که هرگز در بلگراد اتفاق نخواهد افتاد.

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: 0 میانگین: 0]